Директорът на Европейския център за профилактика и контрол на заболяванията Андреа Амон и

...
Директорът на Европейския център за профилактика и контрол на заболяванията Андреа Амон и
Коментари Харесай

Ръководителите на ECDC и ЕМА откриват онлайн семинар на тема: „Научният отговор на ЕС срещу дезинформацията относно COVID-19“

Директорът на Европейския център за профилактика и надзор на болесттите Андреа Амон и изпълнителният шеф на Европейската организация по медикаментите Емър Кук ще открият семинар за български журналисти на 9 февруари (сряда) от 11:00 часа.

Събитието ще се организира онлайн и е отдадено на научните доказателства по отношение на имунизациите против COVID-19 и ръководството на пандемията в Европейски Съюз.

Целта на уебинара е да даде експертни и научно обосновани отговори на въпросите на българските публицисти по отношение на работата на Европейския център за профилактика и надзор на болесттите (ECDC) и Европейската организация по медикаментите (EMA), обвързвана с развиването на пандемията от ковид и успеваемостта и сигурността на.

Лектори от Стокхолм ще бъдат доктор Пьотр Крамарц, заместник-главен теоретичен експерт и спешен управител в ECDC и от Амстердам – доктор Марко Кавалери, началник на работна група в ЕМА за „ Стратегии против биологични закани за здравето и за имунизациите “. Участниците ще бъдат приветствани от изпълняващия длъжността началник на Представителството на Европейската комисия в България господин Цветан Кюланов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР